باد نقش مهمی در جابجایی توده های هوای مرطوب دارد و یکی از عوامل مهم در ایجاد بارندگی و تبخیر و تعرق می باشد. هنگامی که تعادل حرارتی هوا بر هم می خورد جریان هوا سبب ایجاد باد می شود. وزش باد موجب جابجایی دما و رطوبت می گردد و میزان تبخیر را نیز افزایش می دهد.
مهمترین بادهای محلی منطقه عبارتند از :
1- باد قوس:این باد در آذر ماه می وزد و سبب بارندگی در منطقه می شود.مردمان قدیم گراش معتقدند که اگر بارشی در ابتدای زمان قوس(از ابتدای آذر)همراه شود سال پر بارشی خواهد بود که البته باد قوس نوید این را می دهد
2- باد شمال(پیرزن کش/باد سیاه): از بادهای سرد زمستانی است و از سمت شمال می وزد.در زمستانها سرماي شديد و خشك به همراه دارد و بيشتر انگيزهي سرمازدگي شكوفههاي درختان ميگردد و به اصطلاح آنها را سياه ميكند و به همين رو سياه باد خوانده شده است. وزش آن در زمستان، گاهي تا هفت روز به درازا ميكشد، از اين رو به آن، باد هفتم نيز ميگويند.
3- باد پلپلاسی: از اواسط اسفند شروع می شود و وزش آن نشانه ی آغاز فصل بهار است.يا بادِ پرستو، از ميانهي اسفندماه آغاز ميشود و وزش آن نشانهي زايش و آغاز بهار است.
4- باد قبله که در فصول مختلف از غرب منطقه می وزد.
6- باد 120 روزه (باد های مونسونی): از اوایل اردیبهشت ماه شروع شده و تا شهریور و حتی مهرماه ادامه دارد که به دلیل مدت وزش به نام بادهای 120 روزه مشهور است.که می توان محرک انتقال رطوبت از دریای همان به منطقه گراش باشد.