گریشنا: مقالهی محمود آذرآیین در مورد خرمای شهرستان گراش به عنوان یکی از مقالات برتر در دومین همایش ملی تغییر اقلیم و امنیت غذایی در اصفهان انتخاب شد.
به نوشته سایت پژوهشگاه، این همایش با حضور بیش از سیصد نفر فرهیختگان، اساتید و صاحبنظران حوزه اقلیم، مدیریت بحران و امنیت غذایی در شهر اصفهان و پژوهشگاه شاخصپژوه، روز ۱۷ مهرماه آغاز به کار نمود. در این همایش یکروزه، محورهایی چون راهکارها، رویکردها و راهبردهای تغییر اقلیم و امنیت غذایی، پیشبینی، علل و پیامدهای وضعیت کنونی و نیازهای آینده ناشی از تغییر اقلیم به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، به نقل از رییس پژوهشگاه شاخصپژوه اصفهان نوشت: «بیش از ۵۰۰ نفر از متخصصان و مدیران حوزه تغذیه و سلامت در همایش امنیت غذایی حضور دارند.» امیر محمودزاده افزود: «بیش از ۵۲۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال و ۵۰ مقاله به عنوان برتر انتخاب شد.» او هدف از برگزاری این همایش را اطلاع رسانی، فرهنگسازی و آموزش در زمینه امنیت غذایی، بررسی راهکارهای علمی و پژوهشی اثرات تغییر اقلیم بر مواد غذایی و راهکارهای اجرایی کاهش آثار تغییر اقلیم بر امنیت غذایی دانست.
از میان مقالههای برتر، ۳۵ مقاله برای ارائه پذیرفته شدند، که مقالهی محمود آذرآیین با موضوع «تغییر عناصر اقلیمی و اثر آن بر کمیت و کیفیت خرمای شهرستان گراش» به عنوان یکی از این مقالات برتر انتخاب شد و در پایان همایش نیز موفق به اخذ گواهی ارائه مقاله شد. چکیدهی مقالات برتر بر روی لوح فشرده و کتاب همایش به چاپ رسیده است.
در برگزاری این همایش ۲۰ نهاد استان اصفهان مانند سازمان جهاد کشاورزی، دانشکده علوم جغرافیایی و برنامهریزی دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگانی با پژوهشگاه شاخصپژوه اصفهان همکاری داشتند.