این توفان خورشیدی میتواند یک ضربه زودگذر را به تلسکوپ فضایی مادون قرمز اسپیتزر، کاوشگر مسنجر در مدار سیاره ناهید و فضاپیمای استریو بی در اطراف خورشید وارد کند.
مقامات ناسا در بیانیهای اعلام کردند: در صورت بروز این امر،اپراتورها میتوانند فضاپیما را در حالت ایمن قرار داده از ابزارهای آن در برابر مواد خورشیدی حفاظت کنند. همراه این رویداد پرتوهای ذرات است که باعث نگرانی اپراتورها در مورد فضاپیمای میانسیارهسی شده چرا که این ذرات میتوانند به درون دستگاه الکترونیکی آنبرد نفوذ کنند.
این توفانهای خورشیدی پشت سر هم از یک منطقه لکه خورشیدی فعال منتشر شدند که در سمت چپ این ستاره قرار گرفته است. این منطقه در روزهای اخیر فعال شده و دو جرقه خورشیدی با قدرت متوسط رده M منتشر کرده اما دو توفان خورشیدی رده X قدرتمندترین رویدادهای آن تاکنون بودهاند.
به گفته محققان، این لکه در حال چرخش به سمت زمین است. در این صورت هر نوع جرقه خورشیدی و انفجار بزرگ در آن به شکل مستقیم به سوی زمین خواهد بود.
جرقههای X اگر به سمت زمین منتشر شوند، میتوانند خطرات جدی برای فضانوردان و ماهوارههای حاضر در مدار داشته و در علائم ارتباطی و جیپیاس اختلال ایجاد کنند. توفانهای خورشیدی بسیار قدرتمند حتی میتوانند بر زیرساختهای شبکه برق زمین نیز تاثیر بگذارند.
این در حالی است که توفانهای خورشیدی ضعیفتر منجر به ایجاد نمایشهای چشمگیر شفق قطبی در آسمان خواهند شد.




